Velkommen

  

  


Velkommen til BUCH-netværket

Der er mange som forsker i slægtsnavnet Buch og de nære varianter Buck, Bukh, Buk, Bok, Buxenius og lignende. Derfor er vi gået sammen i et BUCH-netværk, hvor vi har mulighed for at samarbejde om de forskellige slægtsgrene - specielt de ældste navne. Netværket er ikke en formel forening, men et frivilligt samarbejde, hvor man deltager med den tid man har.  Læs mere...

 Hvem . . .
Alle slægtsinteresserede er velkommen - nybegyndere såvel som de mere erfarne. Vi er i øjeblikket 121 deltagere i BUCH-netværket, primært i Danmark, men også i Norge og på Island. Der er endvidere kontakt til enkelte amerikanere og australiere der søger deres danske slægt.

 Hvordan . . .
Vi udsender løbende et gratis nyhedsbrev med efterlysninger og forespørgelser m.v. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du er automatisk med i vores samarbejde. 


 

HUSK! Har en efterlysning eller et indlæg som skal med i næste nyhedsbrev, så send en mail. Alt BUCH-relateret er velkomment.

  Nyt: BUCH-hjælpegruppen

I forbindelse med de mange gåder, der hele tiden opstår når vi "leger" med Puslespillet, ville det være rart om vi kunne oprette en fast hjælpegruppe, hvor vi i Buch-netværket kunne trække på hinanden, når man står med en løs ende.
 

 Læs mere...   BUCH-puslespillet

  Peter Buch og Beth Jeppesen har lavet en større sammenkædning af de mange Buch'er. BUCH-puslespillet indeholder nu omkring 6000 Buch-efterkommere + ægtefæller, og bliver løbende opdateret. Læs introduktionen og download selve puslespillet.
 

 Læs mere...  Hjemmesider der indeholder slægterne BUCH, BUCK, BUKH, BUK, BOCK osv.:

Steen Thomsen
Ruth Buhl
Flemming Damgaard Larsen
K. Haaning Andersen
Bjørn Skinnerup
Chris Tyle
Norman Madsen
Anders Buch-Jepsen
Magnus Buch
Dagmar Thorisdottir
Henning Stage
Bjarne Damsgaard
Per Engelsted Jonasen
Cato Buch
Per Buch Larsen
Ole Ruby Andersen
Beth Jeppesen Ny
Erik Brejl Ny

Har du BUCH'er på din hjemmeside så tilføj den her
 

 

Kommentarer om forbedringer eller andet vedrørende disse sider er meget velkommen. 
Copyright © 2001-2009  BUCH-netværket og Anders Buch-Jepsen